top of page

Peter Hess®-Klangmassasje

Peter Hess®-Klangmassasje er først og fremst en snill og mild metode for ro, velvære og dyp avspenning.

Det er også et helsefremmende tiltak fordi klangmassasjen påvirker kroppens energi og styrke på en god måte. Ved hjelp av tonen og vibrasjonen fra de ulike klangskålene slapper kroppen av og dette gir en behagelig og meditativ avspenning som er det beste utgangspunkt for enhver helbredelsesprosess, kroppslig og psykisk. En klangmassasje mobiliserer den friske delen av kroppen. Men det er ikke en behandling av sykdom, det er heller ikke en terapi.

 

Under en klassisk massasje er det direkte kroppskontakt mellom massør og klient. I en Peter Hess®-Klangmassasje derimot er det nesten ingen berøring, du ligger med klærne på og det er skålene som gir massasjen. Klangen med mange overtoner og vibrasjonene som oppstår ved forsiktige anslag, forplanter seg til hele kroppen. Kroppen består av 70% væske og er helt fremragende til å transportere vibrasjon. De fysiske svingningene overføres også via huden, bindevevet, kroppens forskjellige hulrom, organer og knokler. Peter Hess®-Klangmassasje hjelper til med å løsne spente muskler og dermed fjerne ømheter og ubehag, samtidig med at cellene styrkes og heler.

Peter Hess®-Klangmassasje er en enkel, men samtidig avansert behandlingsform fordi vi kombinerer lyden fra nøye avstemte og kvalitetssikrede klangskåler med moderne vitenskapelig innsikt i lydbølgenes og vibrasjonenes harmoniserende virkning på kropp og sinn. Klangmassasjen følger et fastlagt forløp både når det gjelder rekkefølge og kombinasjon, og det brukes kun Peter Hess®-Terapiskåler (universalskål, bekkenskål og hjerteskål).

 

 

 

Peter Hess®-Terapiskåler produseres med en spesiell metallegering og smis etter tradisjonelle håndverksprinsipper, se film. Produksjonen foregår i Nepal og India, og Peter Hess Institutt samarbeider med leger, lydspesialister og ingeniører for å sikre at klangskålene gir ønsket virkning. Det utføres en omfattende kvalitetskontroll både i produksjonslandet og i Tyskland, og mange skåler må kasseres fordi de ikke lever opp til standarden. 

Jeg er utdannet og sertifisert Peter Hess®Klangmassasjepraktiker ved NORDLYS PHA i Danmark. 

https://www.nordlys.dk/PeterHeessKlangmassage

Priser:

En times Peter Hess® Klangmassasje koster 800 kr.

(45 minutter klangmassasje og 15 minutter forsamtale og ettersnakk)

6D1999A7-0C25-4A62-9BC3-E34C0006CCAB_1_201_a.jpeg
bottom of page