top of page

Toning er prestasjonsfri og usensurert bruk av stemmen, og det er enklere enn sang. Det krever ikke sangstemme eller forkunnskaper; ingen hører deg fordi stemmen din blander seg med de andres stemmer. Vi puster inn og på den lange utpusten synger vi vokaler. Slik skaper vi god, dyp pust som sammen med vibrasjonen i stemmen stimulerer og regulerer vagusnerven, vår store "reparasjonsnerve". Dette gir dyp ro og korrigerer. I tillegg lager stemmene våre et annerledes og godt ordløst fellesskap. Hør lydspor lenger ned i teksten. Jeg leder de ulike øvelsene som hjelper deg å finne fram stemmen din og kraften i den. 

 

Artist Marie Bergman sier om toning:

Toning är enklare än sång, en medfödd förmåga som vi alla äger. Hela vår kropp är ljudledande och varenda en har tillgång till det kraftfullaste läkande livsinstrument som finns, vår röst."

Lege Audun Myskja sier om toning:

"Toning er den viktigste uoppdagede kilden til helbredelse - et fagfelt for fremtiden." 

Peter Hess® klangreise er en guidet meditasjon gjennom kroppen. Klangreisen er bygd opp som en klangmassasje (grunnform), den varer i 40 minutter og egner seg for grupper. Det brukes Peter Hess® Klangskåler (universalskål, bekkenskål og hjerteskål) som treffer med frekvens den delen av kroppen som vi har oppmerksomheten på. Den vakre klangen og vibrasjonene fra klangskålene gir en dyp, balansert og meditativ avspenning.

 

Toning og klangmeditasjon i kombinasjon varer i 90 minutter. Jeg bruker klangskåler sammen med toningen, både antikke tibetanske klangskåler og Peter Hess® terapiskåler. Dette gir deg mulighet til å komme i kontakt med deg selv. Kroppen åpner seg på en forunderlig måte og det oppstår en ro som virker også etter at toningen er over. 

Kontakt meg hvis du ønsker opplegget til nettverket ditt, turgruppa di, jobben din eller hjem til deg privat.

Jeg er utdannet Peter Hess ®Klangmassasje-praktiker ved PHI-instituttet i Danmark.

Tilbakemeldinger: 

"Det er medisin å få bruke stemmen fritt, uten prestasjonspress om at det skal låte fint, og det blir så fin samklang når vi toner (synger på vokaler) sammen. Det er også utrolig avslappende å være omgitt av lyden fra klangbollene." 

 

"Har gått på flere Toninger med nydelige Hilde og jeg elsker det. Det er så oppløftende og frigjørende å la sin egen stemme bevege seg gjennom kroppen sammen med vibrasjoner fra de vakre syngebollene!" 

IMG_5350.JPG
B479A828-EBA8-4D5E-937A-C42D26233296_1_201_a.jpeg
bottom of page